Cultural Divide
Album released 22.02.2010

Albummet “Cultural Divide” er symbiose af 2 af mine verdener. Den indeholder en europæisk side og en oriential etnisk side. Jeg har forsøgt med dette album at viske grænserne væk mellem dem for at skabe en hybrid.

Albummet er mest elektronisk med sprøde lyde med masser lag og følelse. 

Genren er meget udefinerbar. Men har en filmmusik følelser over sig. Men musikken har jeg forsøgt at skabe “billede” universer for lytteren. 

Lidt fakta:
Albumtitlen “Cultural Divide” oversat kulturelt adskillelse eller kløft. Albumforsidebillede er en tidsel - meget kendt fra den anatoliske højslette omkring Konya. Tidslen stikker/har torne som mange andre, men denne har en særlig medicinsk egenskab. 

Hvorfor så tanken omkring at kombinere titlen og billedet?
Når 2 kulturer mødes fokuseres kun på de negative sider af begge. I dette tilfælde at tidslen kan stikke.
Men ved et nærgående kendskab til en ny kultur - er der altid en eller flere positive ting man kan overfører til sin egen dagligdag.

Hvor langtid har musikprocessen været?
Jeg har igennem de sidste 2 år været igennem en musikalsk proces, hvor jeg altid har haft lyst til at udfordre lyde og lyduniverser. Det først været det sidste halve år at musikken har fundet sin form i en produceret version.
Podcast for free 
the entire album 
on iTunes
Join my Facebook page for news and support. 
I really appreciate it.
Hvad siger lytterne?
Musikken er måske mest af alt i genren ”filmmusik”, men det har også en stor plads i mit hjerte. Faktisk vil jeg betegne stilen som en hybrid mellem Enigma og Natacha Atlas og det er ment som et kompliment.
Hvad siger lytterne?
Musikken er fantastisk til at reflektere over. Jeg lytter til den dagligt til og fra arbejde - og bliver overrasket hverdag over nye lyde i albummet. Det er det bedste du har produceret til dato.
Hvad siger lytterne?
Overrasket over at du har evne til at gøre så meget ud af et instrumentaltrack.
Er vild med Suburban Hope.
* If you use Firefox or Internet Explorer - the whole player will not be visible - therefore click above.
Buy CDmailto:ayhan@kreativmedia.dk?subject=%C3%98nsker%20at%20k%C3%B8be%20et%20eksemplar%20af%20Bending%20the%20Clockwork%20Universemailto:ayhan@kreativmedia.dk?subject=%C3%98nsker%20at%20k%C3%B8be%20et%20eksemplar%20af%20Cultural%20Divideshapeimage_11_link_0
Problems with player?* click hereCultural_Divide_Player.htmlCultural_Divide_Player.htmlshapeimage_12_link_0shapeimage_12_link_1
Læs MereCD-beskrivelse.htmlshapeimage_13_link_0