Lidt stemning: (Danish)
Albummet er mest elektronisk med sprøde lyde med masser lag og følelse.
Genren er meget udefinerbar. Men har en filmmusik følelser over sig. 

Lidt fakta:
Albumtitlen “Cultural Divide” oversat kulturelt adskillelse eller kløft. Albumforsidebillede er en tidsel - meget kendt fra den anatoliske højslette omkring Konya. Tidslen stikker/har torne som mange andre, men denne har en særlig medicinsk egenskab.
Hvorfor så tanken omkring at kombinere titlen og billedet?
Når 2 kulturer mødes er det et sambland af nuancer. Nogengange giver det oplevelsen af at blive misforstået og metaforisk, i dette tilfælde, at tidslen kan stikke.
Men ved et nærgående kendskab til en ny kultur - er der altid en eller flere lærerige momenter man kan overføre til sin egen bevidsthed.

Hvor langtid har musikprocessen været?
Jeg har igennem de sidste 2 år (2008-2010) været igennem en musikalsk proces, hvor jeg altid har haft lyst til at udfordre lyde og lyduniverser. Først i den sidste del, at musikken har fundet sin form i en produceret version.
Hvad siger lytterne?
'Musikken er måske mest af alt i genren ”filmmusik”, men det har også en stor plads i mit hjerte. Faktisk vil jeg betegne stilen som en hybrid mellem Enigma og Natacha Atlas og det er ment som et kompliment.'
'Overrasket over at du har evne til at gøre så meget ud af et instrumentaltrack.'
'Er vild med Suburban Hope.'
'Musikken er fantastisk til at reflektere over. Jeg lytter til den dagligt til og fra arbejde - og bliver overrasket hverdag over nye lyde i albummet. Det er det bedste du har produceret til dato.'
Album: Cultural Divide 
Release date: 2010
Online digital music platforms:
Fysisk CD/Physical CD: Contact